Comfortfood met een Frans accent

Kalkoenstoofpotje met grand veneur saus

Comfortfood met een Frans accent

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kalkoenfilet, in grove blokjes
250gram
gerookt spek, in sneetjes van 1 cm
250gram
champignons
250gram
jonge wortel
1stuk
ui

Bereiding

1De groenten wassen, de wortel in schijfjes snijden, de ui versnipperen en de champignons en het spek in grove stukken snijden.
2De kalkoenblokjes kleuren in wat vetstof en vervolgens het gerookt spek en de groenten mee aanstoven.
3De jussaus en de grand veneur saus toevoegen en nog even laten doorkoken.

Tags

Nieuw Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!