Een wokgerecht met een zachte afgeronde currysmaak

Japanse kipreepjes

Een wokgerecht met een zachte afgeronde currysmaak

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kippendijen
500gram
wokmix groenten
400gram
oesterzwammen
250gram
mini maïs

Bereiding

1De kippendijen ontdoen van overtollige pezen en vet en in fijne reepjes snijden.
2De tumblingmix allround aan de reepjes toevoegen en goed mengen.
3De oesterzwammen in de gewenste grootte snijden.
4De mini maïs 2 maal in de lengte halveren.
5Alle ingrediënten toevoegen aan het reepjesvlees en goed mengen.
6Presenteren in een decoratieve toonbankschaal of in een zwarte Sofitray schaal.

Tip

Meng 500 g gekookte noedels met 1 kg van de bereiding voor een volwaardig wokgerecht.

Tags

Nieuw Oosters Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!