Lekkere verse worst met een lichte anijssmaak, afgewerkt met een duo van gerookt spek en halloumi.

Hoefijzer halloumi

Lekkere verse worst met een lichte anijssmaak, afgewerkt met een duo van gerookt spek en halloumi.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1000gram
kippendijen met vel
halloumi
gerookt spek

Bereiding

1Het kippenvlees mengen met de fresh color en het 1 keer door de grove plaat en 1 keer door de 3,5 mm plaat malen.
2Het kippengehakt goed onder elkaar mengen met het keukenzout, de braadworst F+F, de salie en de glutaclean.
3Op het einde de veka stabil toevoegen voor extra binding.
4Het gehakt afvullen in de schapendarmen op een lengte van 24 cm.
5Een hoefijzer vormen en dit opvullen met de halloumi.
6Het hoefijzer omwikkelen met het gerookte spek.

Tip

Vervang de salie eens door 3 gram dragon. De dragon zorgt voor een anijsachtige smaak die zeer goed combineert met kippenvlees.

Tags

Barbecue Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!