Heerlijke frisse tonijnsalade.

Vitello tonnato salade

Heerlijke frisse tonijnsalade.

Recipe QR Code

Bereiding

1De tonijn mengen met de yoghurtdressing, de tonijnmayonaise en de kappertjes.
2Het kalfsgebraad eerst in fijne plakjes - enkele plakjes aan de kant houden als garnituur - en vervolgens in reepjes snijden en deze onder de tonijnsalade mengen.

Voor het perfecte kalfsgebraad:

1Het vlees in een kookpot leggen, er aromaten aan toevoegen (ui, wortel, selder en kruiden) en volledig overgieten met water of een geconcentreerde groentenbouillon gebruiken.
2Het geheel tot 90 °C brengen, 10 minuten laten garen, vervolgens het vuur uitzetten en dit rustig laten afkoelen.
3Het gebraad met de bouillon minstens 6 uur laten rusten in de koeling.

Tip

Presenteer de salade in een mooie witte melamine schaal en garneer met enkele kappertjes, zongedroogde tomaten en roosjes kalfsgebraad.

Tags

Vis Italiaans
Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!