Een heerlijke malse parelhoenfilet met een lekkere wildsaus!

Parelhoenfilet in wildpepersaus

Een heerlijke malse parelhoenfilet met een lekkere wildsaus!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
parelhoenfilet
500milliliter
150gram
ajuinblokjes
250gram
wortelschijfjes
300milliliter
rode wijn
100milliliter
water

Bereiding

1De parelhoenfilet kruiden met de biefstukkruiden en bakken.
2De groentjes aanstoven, eveneens kruiden met de biefstukkruiden en blussen met de rode wijn.
3De grand veneur saus, de pepersaus , het water en de veenbessen toevoegen.
4Even laten inkoken en eventueel bijbinden met wat binding ds (eerst mengen met wat olie).

Tip

Eventueel afwerken met een scheutje Solo culinaire room

Tags

Gevogelte Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!