Gezellig met zijn allen aan tafel genieten van dit overheerlijke wildstoofpotje!

Wildstoofpotje met wildmarinade

Gezellig met zijn allen aan tafel genieten van dit overheerlijke wildstoofpotje!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
everzwijn- of hertenstoofvlees
200gram
gerookte spekblokjes
1liter
water
200gram
zilveruitjes (diepvries)
200gram
wortelen, in schijfjes (diepvries)
200gram
champignons, in partjes gesneden

Bereiding

1Het vlees en de gerookte spekblokjes aanstoven in een kookpan.
2Vervolgens het water en de rode wijn toevoegen.
3Het geheel aan de kook brengen en de groenten toevoegen.
4De maripur wild toevoegen en deze goed onder de massa mengen.
5Het geheel gedurende 1u30 op een zacht vuurtje laten koken.
6Regelmatig omroeren.

Hulpmiddel

Tip

Gebruik bindmiddel soepen en sauzen voor een iets dikkere saus indien gewenst. Voeg eventueel nog een scheutje room toe.

Tags

Stoverij Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!