Volgens het geheime recept van oma!

Kwartelfilet met sinaasappelsaus

Volgens het geheime recept van oma!

Recipe QR Code

Ingrediënten

10stuks
kwartelfilets met vel
300gram
grand-mèresaus Qualité d'Or
25gram
25gram
water
30gram
sinaasappelsaus Qualité d'Or
1stuk
sinaasappel, sap

Bereiding

1De kwartelfilets krokant aanbakken in een weinig vetstof, rosé gebakken.
225 g maripur wild oproeren met 25 g water en op het vuur mengen met de grand-mèresaus.
3De sinaasappelsaus en het sap toevoegen en al roerend op het vuur opwarmen.
4Kruiden met de peper.
5De mandarijnsegmenten op het einde toevoegen.
6Het geheel mooi dresseren in een bakje naar keuze.

Tags

Wild
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!