Canard à l'orange mét een extra twist

Eendenborstfilet met Bigaradesaus

Canard à l'orange mét een extra twist

1 portie
Recipe QR Code

Ingrediënten

10stuks
eendenborstfilet
Grand Marnier of Cointreau

Bereiding

1De eendenborstfilets panklaar maken door het overtollige vet weg te snijden en het resterende vet mooi kruislings in te kerven.
2De eendenborstfilets kruiden met de kipkruiden en krokant bakken in de pan.
3De grand-mèresaus en sinaasappelsaus goed onder elkaar mengen.
4Cointreau of Grand Marnier naar smaak toevoegen en nogmaals goed mengen (deze moet een lichte meerwaarde geven aan de saus, dit is geen alcocholsaus).

Tip

Deze saus kan volledig koud vermengd worden en hoeft op voorhand niet opgewarmd te worden. Kan ook met kalkoenlapjes, kalkoenrollade ...

Tags

Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!