Mamma mia, je klanten zullen watertanden!

Italiaanse ovenschotel

Mamma mia, je klanten zullen watertanden!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
puree of halfgekookte aardappelschijfjes
750gram
gekruid gehakt
550gram
Italiaanse saus
500gram
broccoliroosjes
150gram
kaas, geraspt

Voor de Italiaanse saus:

1liter
melk

Bereiding

1De broccoliroosjes beetgaar koken, afgieten en laten schrikken onder ijskoud water. Kruiden met peper en zout.
2Het gehakt bakken.
3Voor de saus: de witte saus oplossen in de melk en langzaam aan de kook brengen. De saus van het vuur halen en door de Toscaanse tomatensaus mengen.
4De aardappelplakjes of puree, de broccoliroosjes en het gehakt in laagjes in een ovenschaal schikken.
5Hierover de Italiaanse saus gieten en met geraspte kaas garneren.
6De ovenschaal 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven zetten bij 175 °C en vervolgens nog enkele minuten onder een hete grill voor een goudgeel korstje.
7Laten afkoelen.

Tags

Italiaans
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!