Deze romige saus geeft een boost aan al je bereidingen

Champignonsaus

Deze romige saus geeft een boost aan al je bereidingen

Recipe QR Code

Bereiding

1De champignons in kwarten snijden en vervolgens bakken.
2Het teentje look pletten, daarna mengen onder de gebakken champignons en laten meestoven.
3Een scheut cognac bij de champignons schenken en flamberen.
4De fond toevoegen (kalf, gevogelte of vis, naargelang het gerecht) en zachtjes laten koken.
5De Solo culinair in de saus schenken en enkele minuten laten inkoken.
6De saus proeven en afkruiden met peper, zout, citroensap en peterselie.

Tip

Deze roomsaus is een veelzijdige saus en past bij nagenoeg alle gerechten: vis, vlees, gevogelte, wild of een verrukkelijke pasta!

Tags

Vis Gevogelte Kalfsvlees
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!