Met porto en rode wijn natuurlijk!

Klassieke wildsaus

Met porto en rode wijn natuurlijk!

Recipe QR Code

Bereiding

1Het vlees bakken, uit de pan halen en warm houden.
2Het afbaksel afblussen met de wildfond, de rode wijn en de rode porto.
3Het afbaksel vervolgens losroeren en de saus aan de kook brengen.
4Ongeveer 1/3de laten inkoken.
5Vervolgens de Solo culinair toevoegen en verder laten inkoken tot de gewenste sausdikte.
6De saus proeven en afkruiden met peper en zout.

Tip

Voor een nog intensere smaak, kan je 2 takjes verse tijm, 1 blaadje laurier, 2 geplette jeneverbessen en 2 eetlepels veenbessencompote toevoegen aan dit recept en de room weglaten!

Tags

Wild
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!