Een verrassend intense combinatie

Wildsaus met chocolade

Een verrassend intense combinatie

Recipe QR Code

Bereiding

1De bodem van een pan volledig met suiker bedekken en deze laten karamelliseren op een zacht vuurtje.
2Daarna de porto, wijn, balsamicoazijn, tijm en laurier toevoegen en laten inkoken tot de helft.
3Het vlees bakken en uit de pan halen.
4Het aanbaksel van het vlees blussen met de ingekookte saus en losroeren.
5De wildfond toevoegen en 1/3de laten inkoken.
6De saus zeven en eventueel met wat maïzena indikken. Een stukje chocolade toevoegen en laten smelten in de saus.
7Een klein klontje koude Solo onder de saus roeren om deze af te werken.
8De saus proeven en afkruiden met peper en zout.

Tags

Wild
Sauzen

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!