Met lekkere Indische saus in de hoofdrol

Pastasalade Bombay

Met lekkere Indische saus in de hoofdrol

Recipe QR Code

Ingrediënten

750gram
kipfilet, gekookt en in reepjes
900gram
Indische saus
90gram
wortelen, geraspt

Voor de Indische saus:

65gram
ananassap (van het blik)

Bereiding

1De pasta mengen met de pasta kruiding. Zo kleeft de pasta niet aan elkaar en verkrijgt de pasta glans en een fijn aroma.
2Om de Indische saus te bekomen, de bombay saus, de blokjes ananas en het ananassap toevoegen aan de mayonaise en grondig mengen zodat de mayonaise het vocht goed opneemt.
3Tenslotte de pasta , de kippenreepjes en de saus onder elkaar mengen.

Tags

Pasta Gevogelte
Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!