Een zuiderse variant die doet wegdromen naar de zon

Griekse salade

Een zuiderse variant die doet wegdromen naar de zon

Recipe QR Code

Ingrediënten

200gram
Griekse Kalamata olijven, in ringen
200gram
fetakaas, in blokjes

Bereiding

1De risetti Griekse pasta in gezouten water koken gedurende 7 minuten, volgens de aanwijzingen van de fabrikant.
2De Kalamata olijven in ringen, de fetakaas in blokjes, de zongedroogde tomaten in reepjes, de gegrilde paprika's in blokjes en de gegrilde artisjokken in reepjes snijden.
3Het vel van de zongedroogde tomaten zoveel mogelijk verwijderen.
4Alle ingrediënten in een kom doen en goed mengen.
5Afwerken met enkele blokjes fetakaas en Kalamata olijven.

Tags

Pasta Vegetarisch
Bijgerechten Maaltijdsalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!