Een amusant hapje, ideaal voor het aperitief

Frisse amuse met parelcouscous

Een amusant hapje, ideaal voor het aperitief

6 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

0.5stuk
komkommer
6stuks
radijzen
100gram
kipfilet, in blokjes
50gram
rucola

Bereiding

1De pasta parels koken zoals aangegeven op de verpakking.
2De kippenblokjes kruiden met de kipkruiden en in een pan aan alle zijden goudbruin aanbakken in een eetlepel olijfolie.
3De komkommer en de radijzen in brunoise snijden en de helft van de rucola grof hakken.
4De pasta parels mengen met de gesneden groenten, de gehakte rucola en de kippenblokjes.
5Deze mengeling verdelen over de amuse glaasjes en hierop de creamy delight fijne kruiden scheppen.
6Afwerken met een beetje rucola.

Tags

Gevogelte
Hapjes

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!