Een lekker oosters gezinde variant op vol-au-vent

Bouchée orientale

Een lekker oosters gezinde variant op vol-au-vent

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kippendijenvlees zonder been, in blokjes
200gram
soepballetjes, gekookt
1stuk
rode paprika, in reepjes
1stuk
gele paprika, in reepjes
1stuk
groene paprika, in reepjes
1bundel
lente-ui

Bereiding

1De blokjes kippendijenvlees en de soepballetjes garen in de kippenbouillon.
2De rode, gele en groene paprika in reepjes snijden.
3De lente-ui in ringen van +/- 1,5 cm snijden.
4De reepjes paprika samen met het grootste deel van de lente-ui aanstoven (een deel lente-ui apart houden als garnituur).
5De bechamelsaus mengen met de gele currysaus en de afgekoelde groenten toevoegen.
6Presenteren in een vol-au-vent 9,5 cm en afwerken met de verse lente-ui.

Tip

Je kan de gele currysaus vervangen door de panang currysaus.

Tags

Oosters Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!