Kiplekker bladerdeeg met hinten van zachte paprika en tomaat

Bouchée puszta

Kiplekker bladerdeeg met hinten van zachte paprika en tomaat

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kippendijenvlees zonder been, in blokjes
200gram
soepballetjes, gekookt
2stuks
rode paprika, in blokjes
2stuks
tomaten, in blokjes
1stuk
courgette
1stuk
rode ui, in halve ringen
250gram
verse champignon, in schijfjes

Bereiding

1De blokjes kippendijenvlees en de soepballetjes garen in de kippenbouillon.
3De rode paprika en de courgette in blokjes snijden, de tomaten in brunoise, de rode ui in halve ringen en de verse champignons in schijfjes.
4Alle groenten stoven in een pan en als ze bijna gaar zijn de puszta marinade toevoegen en even laten meestoven.
5De gekookte kippenblokjes en de soepballetjes toevoegen en even goed omroeren.
6Presenteren in een vol-au-vent vierkant.

Tags

Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!