Een Italiaans geïnspireerd koninginnehapje, succes verzekerd!

Bouchée lombardese

Een Italiaans geïnspireerd koninginnehapje, succes verzekerd!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kippendijenvlees zonder been, in blokjes
500gram
scampi, easy peelgepeld en ontdarmd
3stuks
tomaten, in blokjes
2stuks
rode paprika, in reepjes
1stuk
gele paprika, in reepjes

Bereiding

1Het kippendijenvlees in blokjes snijden en koken in de kippenbouillon.
2De tomaten in blokjes en de rode en gele paprika in reepjes snijden.
3De groenten aanstoven in een pan met de Italiaanse marinade.
4Op het laatste de scampi toevoegen en een 2-tal minuten laten meestoven.
5De gekookte kippenblokjes toevoegen en al roerend een minuutje laten meestoven.
6Vervolgens de tomaat mascarponesaus toevoegen en stevig omroeren.
7Presenteren in een vol-au-vent d8cm en afwerken met wat gedroogde peterselie.

Tags

Italiaans Zuiders Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!