Een verrassend vleestaartje dat de dagelijkse eetsleur zo doorbreekt

Meat cake kalkoen & kip - Franse stijl

Een verrassend vleestaartje dat de dagelijkse eetsleur zo doorbreekt

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kalkoenfilet
1kilogram
kippendijenvlees met vel
10gram
Q-color freshQualité d'Or
90gram
60gram
kruidenpasta kaasQualité d'Or
20gram
veka stabil zzQualité d'Or
paneermix Gouda R2UQualité d'Or
champignons

Bereiding

1De kalkoenfilet en het kippendijenvlees met vel 2x door de 4,5 mm plaat draaien.
2De Q-color fresh, de kippenbraadworstmix compleet, de kruidenpaste kaas en de veka stabil toevoegen en stevig mengen.
3De champignons in schijfjes snijden, mengen met de marinade café de Paris en aanstoven in de pan.
4Het gemalen vlees portioneren in ballen van 150 g en door de paneermix Gouda R2U halen.
5Afvormen met de meat cake pers.
6Afwerken met de gestoofde champignons.

Tip

Consumententip: Afbakken in de oven op 170 °C gedurende 15 minuten.

Tags

Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!