Verse worst met rode wijnsmaak en fijne kruiden.

Verse worst vigneronne

Verse worst met rode wijnsmaak en fijne kruiden.

Recipe QR Code

Ingrediënten

600gram
varkensvlees S II/III
400gram
varkensvlees S V

Bereiding

1Het goed gekoelde varkensvlees S II/III en de varkensbuik S V door de 3 mm plaat draaien.
2De chair vigneronne toevoegen en tot een homogene massa mengen.
3Afvullen in de gewenste varkens- of schapendarmen en portioneren.

Tip

Presenteer de verse worsten (vigneronne) in een mooie, <a href="https://shop.claes-distribution.be/products?page=0&query=gastroplex%20wit&favorites=false&promo=false&new=false&&productId=6942"blank_">witte toonbankschaal</a>.

Tags

Barbecue Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!