Bereiding
1De oven voorverwarmen op 200 °C.
2De kippendijen in een ovenschaal plaatsen, met olijfolie besprenkelen en kruiden met zout en peper.
3De kippenbouillon en de takjes citroentijm toevoegen.
4Met aluminiumfolie bedekken en gedurende 60 à 75 minuten in de oven plaatsen.
5De sjalot, knoflook en peterselie fijnhakken en de champignons in partjes snijden.
6De spaghetti koken volgens de instructies op de verpakking.
7Een grote pan met boter en olijfolie verhitten en vervolgens de sjalot, de helft van de knoflook en de champignons roerbakken tot alles bruin gebakken is.
8De culinaire room en zure room toevoegen aan de champignons en laten sudderen.
9Het kippenvlees van de botten doen en toevoegen aan de champignonroomsaus samen met het kookvocht van de kip.
10Op smaak brengen met peper en zout.
11Een grote pan met olijfolie verhitten en hierin de andere helft van de knoflook en de peterselie glazig bakken. Vervolgens de pan van het vuur halen.
12De spaghetti toevoegen samen met een scheutje kookvocht.