Kip op haar best in een heerlijk smeuïge saus

Klassieke vol-au-vent

Kip op haar best in een heerlijk smeuïge saus

Recipe QR Code

Ingrediënten

150gram
verse champignons, in schijfjes
1liter
water
1liter
volle melk
1.5kilogram
kip, gekookt
350gram
gehaktballetjes, gekookt

Bereiding

1De champignons stoven in een pan.
2De kippenbouillon oplossen in het water en mengen met de melk en de witte saus poeder.
3Vervolgens deze al roerend aan de kook brengen tot de saus de gewenste dikte heeft.
4De gekookte kip, de champignons en de gehaktballetjes toevoegen aan de saus en nog enkele minuten laten verder koken.

Tags

Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!