Een kant-en-klare aanrader met rijst

Kip in witte wijnsaus met zwarte olijven

Een kant-en-klare aanrader met rijst

Recipe QR Code

Ingrediënten

1liter
witte wijnsaus Qualité d'Or
20gram
kipkruiden mz clQualité d'Or
5stuks
kipfilet

Bereiding

1De kipfilets kruiden met de kipkruiden en op een matig vuur kleuren in de pan. Nadien verder garen in de combi-oven op 120 °C gedurende 10 minuten.
2De witte wijnsaus en de olijven koud mengen. Een beetje olijven aan de kant houden om later te garneren.
3De rijst garen. (eventueel een pilav rijst maken)
4De rijst portioneren in een R2C of CPET-schaal en hieraan de witte wijnsaus toevoegen.
5De kipfilet in schijven van ongeveer 1,5 centimeter snijden en deze op de saus leggen.
6Garneren met de overige olijven.

Tags

Gevogelte
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!