Hoe meer kleur, hoe meer smaak!

Tagliatelle met champignonsaus en kip

Hoe meer kleur, hoe meer smaak!

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
kipfilet
4stuks
rode ui, in blokjes
500gram
verse champignons, in schijfjes
peper en zout

Bereiding

1De tagliatelle al dente koken.
2De kipfilet in blokjes snijden van +/- 2cm en goudbruin bakken in een pan met de Phase met botersmaak.
3De blokjes ui en schijfjes champignons toevoegen aan de kip en verder aanbakken. Op smaak brengen met peper en zout.
4De Solo toevoegen in de pan en gedurende 5 minuten laten sudderen op een zacht vuurtje om de saus te laten indikken.
5De tagliatelle en de peterselie toevoegen en alles goed mengen.

Tags

Pasta
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!