Verfijnd én met een zuiderse toets

Penne met romige spinaziesaus en gerookte zalm

Verfijnd én met een zuiderse toets

10 personen
Recipe QR Code

Ingrediënten

4stuks
sjalot
4teentjes
knoflook
500gram
jonge spinazie
800gram
gerookte zalm
peper en zout

Bereiding

1De penne al dente koken.
2De sjalot in blokjes snijden en de zongedroogde tomaten en gerookte zalm in reepjes. De knoflook fijn hakken.
3De olijfolie en de Phase verwarmen in een pan en de knoflook en sjalot hierin aanbakken.
4De zongedroogde tomaten en de spinazie toevoegen en laten stoven gedurende 2 minuten.
5De Solo toevoegen in de pan en gedurende 5 minuten laten sudderen op een zacht vuurtje om de saus in te laten dikken.
6De gerookte zalm en de penne toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.

Tags

Pasta
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!