Bereiding
Gratin met daslook:
1De Solo culinair, de volle melk, de gratinmix, de marinade daslook en de intensado in
een kom doen en goed mengen met een garde.
2Het geheel gedurende 15 minuten laten rusten.
3De bekomen gratinsaus mengen met de aardappelschijfjes en presenteren in een ovenschaal.
4De gratin rijkelijk afwerken met een gemalen kaas.
Gratin met truffel en boschampignons:
1De Solo culinair, de volle melk, de gratinmix, de deco knoflookpeper, de marinade
truffel en de intensado in een kom doen en goed mengen met een garde.
2Het geheel gedurende 15 minuten laten rusten.
3De bekomen gratinsaus mengen met de aardappelschijfjes en de fijngesneden boschampignons en
presenteren in een ovenschaal.
4De gratin rijkelijk afwerken met een gemalen kaas en decoreren met enkele schijfjes champignon.
Gratin à l'Italienne:
1De Solo culinair, de volle melk, de gratinmix, de deco knoflookpeper, de bruschettamix
rood, de kruidenpasta Capri en de intensado in een kom doen en goed mengen met een
garde.
2Het geheel gedurende 15 minuten laten rusten.
3De bekomen gratinsaus mengen met de aardappelschijfjes en presenteren in een ovenschaal.
4Garneren met de tomatenstrips zongedroogd en courgette.
5De gratin rijkelijk afwerken met een gemalen Parmezaanse kaas naar keuze en decoreren met een kerstomaatje.
Gratin savoyarde:
1De Solo culinair, de volle melk, de gratinmix, de kruidenpasta kaas, de deco
knoflookpeper en de intensado in een kom doen en goed mengen met een garde.
2Het geheel gedurende 15 minuten laten rusten.
3De schijven gerookt spek in reepjes snijden en de reblochon kaas in blokjes snijden.
4De bekomen gratinsaus mengen met de aardappelschijfjes en presenteren in een ovenschaal.
5De gratin rijkelijk afwerken met een gemalen kaas en decoreren door 2 schijven gerookt
spek kruiselings over de gratin te leggen.