Bereiding
1De oven voorverwarmen op 200 °C.
2Gezouten water in een kookpot aan de kook brengen voor de parelcouscous.
3De courgette in halve maantjes snijden en de kikkererwten afspoelen. Deze vervolgens samen in een kom doen.
4Kruiden met peper, zout en ras-el-hanout. Daarna besprenkelen met olijfolie en de kom opschudden zodat alles een laagje olijfolie heeft.
5Alles op een bakplaat met bakpapier storten en roosteren in de oven gedurende 15 à 20 minuten.
6De parelcouscous gaar koken volgens de instructies op de verpakking, afgieten en terug in de kookpot doen.
7De creamy delight komkommer & dille toevoegen aan de parelcouscous en onder elkaar mengen.
8De artisjokken in olie laten uitlekken, grof hakken en onder de parelcouscous mengen met de kerstomaten en de basilicum.
9De courgette en de kikkererwten uit de oven halen, kruiden met peper en zout en mengen onder de salade.
10Warm of koud serveren.