Mals, romig en verfijnd

Wrap rundgebraad bearnaise

Mals, romig en verfijnd

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
rundgebraad
rode ui, fijngesneden
rucola
lente-ui, fijngesneden

Bereiding

1Het rundgebraad kruiden met de rosbiefkruiden en vervolgens garen in de oven op 170 °C tot een kerntemperatuur van 60 °C. Vervolgens laten afkoelen.
2Het afgekoelde rundgebraad in fijne reepjes snijden.
3De wrap inwrijven met de bearnaisesaus en beleggen met reepjes rundgebraad. Vervolgens de wrap beleggen met de rucola, de rode ui, de kerstomaten en de lente-ui.
4De wrap oprollen en presenteren in een aangepast bakje.

Tip

De wrap kan ook in plakjes gesneden worden om als hapje te serveren.

Tags

Nieuw Rundvlees
Hoofdgerechten Snacks

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!