Voor de kleinste klantjes!

Boulet speciaal-salade

Voor de kleinste klantjes!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
fricandon, in reepjes
150gram
lente-ui, in ringetjes

Bereiding

1De mayonaise traiteur, de curryketchup en de sandwichcrème sjalot mengen.
2De fricandonreepjes toevoegen aan de saus.
3Voorzichtig de lente-ui onder de massa spatelen.
4Afwerken met een aantal reepjes fricandon en wat lente-ui.

Tip

Presenteer in een mooie zwarte melamine schaal in uw toonbank.

Tags

Varkensvlees Gevogelte Lamsvlees Kalfsvlees Rundvlees
Smeersalades

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!