La dolce vita op z'n allerlekkerste!

Italiaanse ovenschotel

La dolce vita op z'n allerlekkerste!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
basis aardappelpureezie "feestelijke puree in 3 varianten"
750gram
gekruid gehakt
500gram
broccoliroosjes
150gram
gemalen kaas
1liter
melk

Bereiding

1De broccoliroosjes beetgaar koken, afgieten en laten schrikken onder ijskoud water. Kruiden met peper en zout.
2Het gehakt bakken.
3De witte saus poeder oplossen in de melk en langzaam aan de kook brengen.
4De saus van het vuur halen en mengen met de Toscaanse tomatensaus.
5Het gehakt, de saus, de broccoliroosjes en de puree laagjesgewijs schikken in een ovenschaal (of R2C of Sofitray) en garneren met de gemalen kaas en de gemarineerde kerstomaten.
6Verwarmen in een oven op 180 °C zodat er een goudgeel korstje op komt bij het bakken.

Tags

Nieuw Italiaans
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!