Met een hint van mosterd in een overheerlijke saus!

Elzasser gehaktbal

Met een hint van mosterd in een overheerlijke saus!

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor de gehaktballen:

1kilogram
gekruid gehakt
50gram
50gram
kruidenpasta kaas Qualité d'Or
50gram
gemalen kaas
10gram
veka stabil zz Qualité d'Or

Voor de saus:

1liter
jussausQualité d'Or
1liter
witte wijnsausQualité d'Or
50gram
moutardiniQualité d'Or

Bereiding

Voor de gehaktballen:

1Alle ingrediënten mengen tot een homogene massa.
2Gehaktballen rollen van +/- 75 g en door het braadpaneer krokant halen.

Voor de saus:

1De jussaus mengen met de witte wijnsaus en de moutardini.

Voor de afwerking:

1De bodem van een Sofitray schaal bedekken met de saus en hierin de gepaneerde gehaktballen leggen.
2Garen in de oven op 160 °C gedurende 20 minuten.

Tags

Nieuw Varkensvlees Rundvlees

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!