Verrijkt met een verfijnde, nootachtige smaak van eekhoorntjesbrood

Ovenburger wild forest

Verrijkt met een verfijnde, nootachtige smaak van eekhoorntjesbrood

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gekruid gehakt
gerookt spek, in sneetjes
boschampignons

Bereiding

1Het gekruid gehakt mengen met de kruidenmix eekhoorntjesbrood tot een homogene massa.
2De boschampignons kort aanstoven in wat vetstof en laten afkoelen.
3Gehaktballen vormen van +/- 150 g en deze door het paneermeel wit speciaal halen.
4De gehaktballen afvormen met de meat cake pers en omwikkelen met het gerookt spek.
5De holte van de meat cake opvullen met de boschampigons en de creamy delight fijne kruiden.
6Garneren met wat peterselie.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!