Hét gerecht dat je in de herfst in je toonbank wil aanbieden

Jagers gehaktbal

Hét gerecht dat je in de herfst in je toonbank wil aanbieden

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor de balletjes:

1kilogram
gekruid gehakt

Voor de saus:

1liter
jussausQualité d'Or
1liter
grand veneur sausQualité d'Or

Bereiding

Voor de balletjes:

1Alle ingrediënten goed mengen tot een homogene massa.
2Ballen rollen van 75 g en door het paneermeel wit speciaal halen.

Voor de saus:

1De jussaus mengen met de grand veneur saus.

Afwerking:

1De bodem van een Sofitray met de saus bedekken en er de gepaneerde balletjes in leggen. Garen in een oven op 160 °C gedurende 20 minuten.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!