Zo simpel en toch zo verrassend verfijnd

Gehaktbal finesse

Zo simpel en toch zo verrassend verfijnd

Recipe QR Code

Bereiding

Voor de balletjes:

1Het gekruid gehakt en de kruidenmix sjalot mengen tot een homogene massa.
2Ballen rollen van 75 g en door het paneermeel wit speciaal halen.

Voor de saus:

1De jussaus mengen met de witte wijnsaus en de dragon.

Afwerking:

1De saus een duim dik in een Sofitray of een toonbankschotel gieten en er de gepaneerde balletjes op leggen.
2Garen in een oven op 160 °C gedurende 20 minuten.

Tags

Nieuw Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!