Varkenshaas met net dat tikkeltje méér

Boshaasje

Varkenshaas met net dat tikkeltje méér

Recipe QR Code

Ingrediënten

Voor het gevulde varkenshaasje:

varkenshaasjes
1kilogram
gekruid gehakt
20gram
mix spekQualité d'Or
gerookt spek, in sneetjes

Voor de saus:

1liter
champignonroomsausQualité d'Or
1liter
grand veneur sausQualité d'Or

Bereiding

Voor het gevulde varkenshaasje:

1Het gekruid gehakt mengen met de kruidenmix eekhoorntjesbrood.
2Het varkenshaasje in het midden en over de lengte insnijden met een smal en lang mes.
3Met behulp van een vulbus de varkenshaasjes opvullen met het bereide gehakt.
4De varkenshaasjes kruiden met de mix spek en omwikkelen met de sneetjes gerookt spek.

Voor de saus:

1De champignonroomsaus mengen met de grand veneur saus.

Afwerking:

1De saus een duim dik in een Sofitray of een toonbankschotel gieten en er het gevulde varkenshaasje op leggen.

Tip

Men kan het gevulde varkenshaasje doorprikken met een gun-shaped 9 cm en deze in schijven snijden van 2 cm, eventueel voor de BBQ of gourmet.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!