Heerlijke speklappen met een oosterse toets!

Perzische speklappen

Heerlijke speklappen met een oosterse toets!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensbuik

Bereiding

1De varkensbuik ontbenen en het kraakbeen eruit snijden.
2De varkensbuik mooi kantsnijden, ter breedte van een schotel.
3Speklappen van ongeveer 1 cm dik snijden.
4De speklappen marineren met de Magic Persia.

Tip

Maak ook eens Perzische spekfakkels. Snijd hiervoor de uitgebeende en ontzwoerde varkensbuik mooi kant en laat hem een uurtje lang aanvriezen in de diepvriezer. Snijd fijne speklapjes en rol deze op een lange satéstok. Marineer de spekfakkels dan met de kruidenolie Magic Persia.

Tags

Barbecue Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!