Pittige tartaar met de smaak van zeezout en zwarte peper.

Tartaar black pepper

Pittige tartaar met de smaak van zeezout en zwarte peper.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
americain natuurvlees
50gram
pijpajuin, fijngesneden
50gram
Parmezaanse kaasschilfers

Bereiding

1Het americain natuurvlees met de fresh color mengen en door de 3,5 mm plaat malen.
2Het vlees mengen met de kruidenolie Magic seasalt & black pepper.
3De zongedroogde tomaten, de fijngesneden pijpajuin, de Parmezaanse kaasschilfers en de pijnboompitten toevoegen aan het vlees en het geheel goed mengen.
4De tartaar bakken in de pan of in de oven.

Hulpmiddel

Tip

Garneer de schotel en de tartaar met Parmezaanse schilfers en een zongedroogd tomaatje.

Tags

Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!