Lekkere Zuiderse gehaktpizza.

Toscaanse gehaktpizza

Lekkere Zuiderse gehaktpizza.

Recipe QR Code

Ingrediënten

700gram
ongekruid gehakt
180gram
water
ui, in blokjes
gekookte ham in reepjes
geraspte kaas

Bereiding

1Het ongekruide gehakt mengen met het water en de gehaktmix top en dit geheel 15 minuten laten rusten.
2Porties maken van ± 330 gram voor een aluminium pizzaschaal van 24 cm.
3De gehaktballetjes mooi plat duwen op de aluminium pizzaschaal tot de bodem volledig bedekt is.
4Het gehakt bestrijken met de Toscaanse tomatensaus en garneren met de paprika, de ui, de reepjes gekookte ham, de geraspte kaas en de pizzakruiden.
5De pizza opwarmen in een voorverwarmde oven van 160 °C à 180 °C.

Tip

Presenteer de vleespizza in de toonbank in een mooi alu schaaltje met bijpassend deksel of in een mooie ronde alu pizzaschaal.

Tags

Italiaans Zuiders Varkensvlees Gevogelte Kalfsvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!