Varkensvlees met een Aziatische kruidenmarinade vol groenten.

Babi Shanghai

Varkensvlees met een Aziatische kruidenmarinade vol groenten.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
vers buikspek
200gram
bamboescheuten

Bereiding

1Het buikspek ontbenen en ontzwoerden en kruiden met de rode grillkruiden zz.
2Het vlees gedurende 1,5 uur vacüum garen op 80 °C met 100% vocht.
3Het spek in fijne reepjes snijden, mengen met de bamboescheuten en de marifix Shanghai in een kookpan en het geheel laten opkoken.
4Op het einde de room toevoegen en nog eventjes laten pruttelen.
5Opwarmen in de pan, oven of de microgolf.

Tip

Presenteer in een mooie melamine schaal of in een CPET tray.

Tags

Oosters Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!