Heerlijk vleesbrood van het huis met stukjes ketchup.

Vleesbrood van het huis met ketchup

Heerlijk vleesbrood van het huis met stukjes ketchup.

Recipe QR Code

Ingrediënten

5kilogram
varkensvlees S2
3.5kilogram
buikspek S5
1.5liter
ijswater

Bereiding

1Het vlees door de 3 mm plaat malen.
2Het gemalen vlees mengen met het water, de vleesbrood combi, het nitrietzout en de blokjes ketchup-compact-saus en het geheel tot een stevige, homogene massa mengen.
3Afvullen in de gewenste ingevette potten en ongeveer 1 uur laten rusten voor een goede doorkleuring.
4Het vleesbrood bakken in de oven op 110 °C tot een kerntemperatuur van 72 °C bereikt is.

Tip

Presenteer het vleesbrood in een ALU R2C schaal.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!