Gebraad met heerlijke herfstsmaken.

Frans gebraad

Gebraad met heerlijke herfstsmaken.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
varkensfiletgebraad

Vulling

30gram
lente-uitjes, fijngesneden
150gram
gerookt spek, fijngesneden
40gram
gemalen kaas (indien gewenst)

Bereiding

1Alle ingrediënten voor de vulling voorzichtig met elkaar mengen.
2Het gebraad opensnijden tot één grote lap voor de rollade.
3De vulling verdelen over de roulade.
4De rollade dichtrollen en opbinden.
5De buitenzijde inwrijven met de sjalotten marinade.
6Het gebraad braden in de oven op 160 °C tot een kerntemperatuur van 68 °C bereikt is.

Tags

Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!