Een rundhamburger met een zachte beet

Entrecote burger

Een rundhamburger met een zachte beet

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
rundvlees 80/20
200gram
water

Bereiding

1Het rundvlees 1 of 2 keer malen door de 3,5mm plaat.
2Het gemalen rundvlees mengen met de entrecote burger mix, het water en het witte paneermeel tot een homogene massa.
3Vervolgens balletjes van ± 150g rollen en deze afdrukken met de hamburgerpers in een entrecote vorm.
4De randen paneren met het witte paneermeel.
5Bakken in de pan of op de BBQ.

Tip

Presenteer deze entrecote burger op een ovaal zwart hamburgerbriefje voor entrecoteburgers.

Tags

Barbecue Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!