Malse varkenslapjes met een overheerlijke vulling van gekookte ham en chesterkaas, gemarineerd in Provençaalse kruiden.

Croque provençale

Malse varkenslapjes met een overheerlijke vulling van gekookte ham en chesterkaas, gemarineerd in Provençaalse kruiden.

Recipe QR Code

Ingrediënten

varkensruggebraad (volledig ontvliesd)
dunne plakjes chesterkaas
sneetjes gekookte ham
verse basilicumblaadjes
sneetjes gerookt spek

Bereiding

1Van het ruggebraad fijne lapjes snijden.
2De varkenslapjes openleggen op tafel en er telkens een plakje chesterkaas, een sneetje gekookte ham en een basilicumblaadje op leggen.
3De varkenslapjes mooi dichtplooien.
4Het geheel kruiselings omwikkelen met 2 sneetjes gerookt spek.
5Marineren met de kruiden Willy.
6Naar keuze garneren en het geheel vastprikken met een bamboo looped prikker.
7De varkenslapjes bakken in de pan, in de oven of op de BBQ.

Tip

Presenteer deze lekkere varkenslapjes in één van onze R2C schaaltjes.

Tags

Barbecue Zuiders Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!