Snel en eenvoudig.

Tartaar van rund

Snel en eenvoudig.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gepelde 2
4stuks
lente-uitjes
100gram
Parmezaanse kaasschilfers
20gram

Bereiding

1De gepelde 2 opkuisen en met de hand in fijne blokjes snijden.
2De lente-uitjes in fijne ringen snijden en overvloedig afspoelen met koud water.
3De Parmezaanse kaas en de droogmarinade tex-mex zz TMA mengen onder de fijn gesneden tartaar.
4In de gewenste vorm brengen en afwerken met wat Parmezaanse kaas, lente-uitjes en balsamico crème.

Tip

Serveer met salade en frieten.

Tags

Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!