Een verrassende gehaktbal!

Paprika in gehaktbal

Een verrassende gehaktbal!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
rode paprika, in fijne blokjes
200gram
ajuin, in fijne blokjes
1kilogram
gemengd gehakt (rund-varken)

Bereiding

1De blokjes paprika en ui stoven in een beetje boter, laten uitlekken en afkoelen.
2Het gehakt mengen met de binding vero pure en de kruidenmix Dordogne.
3Vervolgens de uitgelekte en afgekoelde groenten toevoegen.
4Gehaktballetjes vormen van +/- 25 g.
5De gehaktballetjes garen in de steamer (zonder stoom) gedurende 25 minuten op 130 °C.
6De Provençaalse saus mengen met de culinaire room en daaronder de gekookte gehaktballen mengen.

Tip

Presenteer de salade in een mooie toonbankschaal.

Tags

Zuiders Varkensvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!