Verrassende combinatie met pasta!

Varkenshaasje met tagliatelle en bloemkool

Verrassende combinatie met pasta!

Recipe QR Code

Ingrediënten

5stuks
varkenshaasje ontvliesd (250 g)
boter

Voor de bloemkool

1.5kilogram
bloemkoolroosjes

Voor de saus

15gram
kalfsjus

Voor de pasta

Bereiding

1De oven voorverwarmen op 180 °C.
2De boter 'noisette' smelten en er de varkenshaasjes in kleuren.
3Vervolgens de varkenshaasjes verder laten garen in de voorverwarmde oven.
4De bloemkool gaar koken in water met de bouillon en hiervan 1 liter kookvocht recupereren.

Voor de saus

1Het kookvocht van de bloemkool aan de kook brengen met de jus en dragon en afwerken met de boter-eiersaus.
2Gedurende 5 minuten zachtjes laten doorkoken en binden.

Voor de pasta

1Een ruime hoeveelheid water aan de kook brengen samen met de bouillon.
2De tagliatelle in het kokende water doen en gedurende 8 minuten laten koken, ondertussen af en toe doorroeren.
3De tagliatelle afgieten, niet afspoelen, en hieronder wat koud water met de olijfolie of de saus mengen.
4De varkenshaasjes in sneetjes snijden en samen met de tagliatelle, bloemkoolroosjes en saus schikken op een schotel naar keuze.

Tags

Pasta Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!