Een heerlijke cordon bleu à l'ardennaise!

Cordon bleu à l'ardennaise

Een heerlijke cordon bleu à l'ardennaise!

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
gemengd gehakt (rund-varken)
150gram
gemalen kaas
250gram
gerookt spek, in blokjes

Bereiding

1Gehaktballetjes vormen van ongeveer 55 g.
2De moutardini mengen met de gemalen kaas en het gerookt spek en balletjes vormen van ongeveer 25 g.
3Op elke zijde van de cordon bleu pers kunststof één gehaktballetje leggen en platdrukken met de hand.
4Op één zijde van de pers een balletje van het moutardini mengsel leggen en de pers sluiten.
5De cordon bleu paneren met de cordon bleu mix en afwerken met een beetje dragon.

Tags

Varkensvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!