Deze pittige stoere ribbetjes zonder been moet je zeker geprobeerd hebben.

Boneless ribs

Deze pittige stoere ribbetjes zonder been moet je zeker geprobeerd hebben.

Recipe QR Code

Ingrediënten

1kilogram
spiering zonder been
25gram
150gram
westernmarinade Verstegen Pure
100gram
pulled pork sauce Verstegen Connoisseur Pure

Bereiding

1De spiering in de breedte snijden, zodat er mooie langwerpige lappen ontstaan.
2De lappen spiering marineren met de westernmarinade en dit vacuüm trekken. Het geheel minimaal 6 uur laten intrekken.
3De lappen spiering vacuüm garen in de steamer op 85 °C gedurende 3 uur.
4De lappen laten afkoelen en de bamboo gun shaped in de zijkant van de lappen spiering plaatsen, zodat er imitatiebotjes ontstaan. Vervolgens de sparerib kruiden over de lappen spiering v
5De spareribs lakken met de pulled pork sauce.

Tags

Barbecue Varkensvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!