Eén hap en je waant je meteen in Spanje!

Chorizo burger

Eén hap en je waant je meteen in Spanje!

Recipe QR Code

Ingrediënten

700gram
gemalen rundvlees
300gram
gekruid gehakt
chorizo, in dunne plakjes

Bereiding

1Het gemalen rundvlees en gekruid gehakt mengen met de Spaanse chorizo en keukenzout.
2Het gehakt verdelen in balletjes van circa 120 g en deze platdrukken.
3Op en onder elk balletjes gehakt een schijfje chorizo leggen en afvormen in een ronde hamburgerpers.
4De bovenzijde van de burger instrijken met paprika-chorizomarinade als afwerking.

Tags

Varkensvlees Kalfsvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!