Say cheese, maar dan op z'n Nederlands!

Goudse kaasburger

Say cheese, maar dan op z'n Nederlands!

Recipe QR Code

Ingrediënten

500gram
gemengd gehakt
500gram
gemalen rundvlees
100gram
Goudse kaas, gemalen
Goudse kaas, schijfjes

Bereiding

1Het gemengde gehakt mengen met het gemalen rundvlees, de gemalen Goudse kaas en de moutardini.
2Veka stabil toevoegen en opnieuw grondig mengen voor optimale binding.
3Het gehakt verdelen in balletjes van circa 60 g.
4De Goudse kaas in schijven snijden op het formaat van de hamburgerpers.
5Een balletje gehakt nemen, plat drukken, een schijfje kaas erop leggen en opnieuw een balletje gehakt erop leggen.
6Afvormen met een vierkante hamburgerpers.
7De burger door het paneermix Gouda R2U halen en opnieuw afvormen.

Hulpmiddel

Tags

Varkensvlees Kalfsvlees Rundvlees
Hoofdgerechten

Andere recepten om te ontdekken

Een vraag? Hulp nodig? Of zelf een suggestie voor een lekker recept?

Frans Claes logo thumbs up

Mail ons, bel ons of kom langs in onze winkel. Wij staan altijd voor je klaar om je met kennis van zaken verder te helpen!